lördag 20 augusti 2011

♥Justin Biebers gamla granne, Ron Mercer!

 


Jiggs "middag med salt kött? Justin Bieber älskar det, säger en lokal man.

Ronnie Mercer of St John's säger att han känt till Biebs sedan han var bara ett litet barn, och växte upp i Stratford, Ont. Mercer bodde i en lägenhet tvärs över hallen från Justin och hans mor, Patti Mallette, och blev nära vän med dem.
Justin var en typisk unge, Mercer sa: han skulle ofta besöka Mercers lägenhet för måltider och ta hans hund ut på promenader, skulle spendera sina helger för att spelar tv-spel eller gå i kyrkan, och gillade ridandes på sin cykel. Han var också lite av en upptågsmakare.

"Jag minns en gång när han staplade en massa tomma lådor framför min lägenhets dörr och ropade till mig för att komma ut snabbt. Lådorna var förment att ha fallit in på mig," säger Mercer  med ett skratt.
Trots att han var känd för att vara en bra sångare, var Justin populär runt Stratford på grund av hans skicklighet som hockeyspelare, Mercer förklarade genom att tillägga om Justin inte hade gjort det som en popstjärna, kunde han ha haft en chans att vara en professionell ishockeyspelare.

"Han hade alltid unga flickor springandes efter honom, långt innan han var berömd," sa Mercer.

"Vi var ute och gick eller så var han på sin cykel och flickorna ba,  "Hej, Justin!" Även de äldre," sa Mercer. "Han är inte besvärad av all uppmärksamhet han får från tjejer nu eftersom han är van vid det."

Det var i 2007 som Mallette började sätta in videor när Justin sjunger covers på olika R&B låtar upp på YouTube, och ett år senare, American Talent Manager Scooter Braun kom över dem. Inte långt efter det, var Justin undertecknad till Raymond Braun Media Group, som ägs av Braun och R&B stjärnan Usher, och flyttade till Atlanta, Georgia.

"Jag minns att han var i min lägenhet en morgon för att äta frukost och han hade den trådlösa telefonen med honom. Telefonen ringde och han svarade, och när han avslutade, sade han, "Det var Usher," sa Mercer.

(läs mer här)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar